Body & Soul Movement

Om Dansen

Frågor & Svar

Kan vem som helst komma och dansa?
Alla är välkomna att dansa. Du får komma precis som du är, ung eller gammal, glad eller ledsen, i behov av att vara ensam i dansen eller vilja dansa med andra. Det krävs inga som helst förkunskaper.

Måste man anmäla sig i förväg?
Det är vanligtvis drop in, och vid annat står det i eventet här på hemsidan. För workshops gäller anmälan.

Vad bör jag ha med mig till dansen?
Det är bra om du har med dig vattenflaska och mjuka, sköna kläder att röra dig i.

Jag är studerande, pensionär eller lågkomsintagare. Kan jag få rabatt?
Du som är studerande, pensionär eller lågkomstintagare får 25% på samtliga priser för alla mina danser. Rabatten gäller ej de events jag arrangerar för andra gästlärare, eller när jag har dans på Yoga Kendra.

Finns det möjlighet att du leder dans på vår workshop, retreat eller festival?
Jag delar gärna min Body & Soul Movement på events runt om i världen. Det finns även möjlighet för dig som privatperson att jag leder dans för dig och dina vänner i samband med födelsedagar, festligheter och liknande. Kontakta mig för mer info!

Policy

Drop-in

Till min dans, Body & Soul Movement, behövs ingen anmälan, om inget annat anges. Du betalar på plats, kontant eller med Swish. På Yoga Kendra finns även möjligheten att anmäla och betala online.

Betalning

Betalningsinformation hittar du under respektive evenemang.

Vid anmälan

Du anmäler dig genom att betala in anmälningsavgiften samt mejlar mig. När jag bekräftar din inbetalning är din plats säkrad. Anmälningsavgift, sista inbetalnings- och anmälningsdatum hittar du under respektive evenemang.

Vid avbokning

Anmälningsavgift återbetalas ej.
Vid alla avbokningar fram till 7 dagar före kursstart återbetalas hela kursavgiften. Efter det återbetalas endast 25% av kursavgiften. Vid avbokning samma dag som kursstart återbetalas ej kursavgiften.