Om Mig

Om Mig

Jag har älskat att dansa så länge jag kan minnas och har dansat många olika dansstilar, allt från svensk folksdans till salsa.

Något alldeles nytt öppnades upp när jag för första gången var på en workshop där det inte handlade om att dansa en koreograferad dans med bestämda steg. Istället var jag fri att dansa just som jag själv önskade. Min kropp och själ älskade det och kände en otrolig känsla av frihet och glädje! Dansen gick rakt in i hjärtat och det blev en väg för mig att hitta hem. Hitta hem i min egen kropp och lära känna den och dess livsenergi, och även mig själv och min själ.

Jag brukar säga att dansen är det snabbaste sättet för mig att känna efter hur jag har det, vad som pågår under ytan av känslor och tankar.
Dansen är som en nyckel där jag kan öppna olika rum inom mig och får tillgång till bland annat minnen, visdom och inspiration i livet.

Jag fann 5 Rytmer för fjorton år sedan och kände direkt att det var det här jag längtat efter. Den rörelsemeditationen, som det brukar beskrivas som, har sedan dess varit min huvudsakliga inspiration och som jag dansat väldigt mycket, både i Sverige och utomlands.

Jag har gått utbildningen Body Movement Coach 2011/2012 och efter det började jag leda min Body and Soul Movement.

Jag har haft dans för både barn och vuxna. Jag bor numera i Höör och har huvudsakligen min verksamhet i Malmö, Österlen och Höör. 

Leave a Comment