Om Mig

Om Maria

Jag har sedan jag var ett litet barn älskat att röra mig och att dansa. Något stort hände när jag var på en dans där jag blev uppmuntrad att följa mig själv och mina egna rörelser, jag kände hur jag hittade hem i min kropp och kände en enorm frihetskänsla! Under de senaste 19 åren har jag varit en dedikerad dansare och älskar att vara på dansgolvet! De senaste 13 åren har jag själv delat med mig av dansen i mitt skapade: Body & Soul Movement och sedan ett år tillbaka gör jag det på heltid. Nu lever jag mitt drömliv! Att få fördjupa dansen och leda retreats är numera min stora passion.

Under många år reste jag mycket på workshops och retreats så fort jag hade tid och pengar och har haft äran att träffa en uppsjö av inspirerande och hängivna danslärare, både i Europa, Syd- och Nordamerika. Jag har varit med som deltagare, crew och emotionellt stöd. Wow- vilken gåva det har varit.

Dansen är min stora passion och glädje och det är genom rörelsspråket jag känner hur jag tar del av en större del av mig själv genom kroppens visdom. Jag är ständigt en nyfiken, utforskande varelse som älskar att ge mig hän på dansgolvet.

Jag är utbildad Body Movement Coach och går för tillfället 5 Rhythms teachers training. Jag bjuder in till retreats, dansworkshops, familjedans, babydans, dans i naturen med silent disco headphones, dans med livemusiker med mera. Dessutom älskar jag att samskapa och bjudas in till privata fester eller events. Jag är bosatt i Höör tillsammans med min kära partner och våra två barn.

MENY
Body & Soul Movement