Back to Movement – New Years Retreat

Kullåkra, Österlen

4 - 7 Januari, 2024

New Years Dance Retreat 2024 - Back to Movement

“Let’s empty the cup, and start anew”

Hjärtligt välkommen till detta nyårsretreat på den vackra gården Kullåkra på Österlen. Kullåkra har en helt ljuvlig lokal där vi får dansa och det är en riktig pärla med havsutsikt och med vackra omgivningar.

På dansretreatet ger vi oss tid att blicka tillbaka och dansa med året som gått, dess olika upplevelser och lärdomar. Tid för att tacka och hedra. Tid för att släppa taget och lämna det bakom oss. Vi hämtar hem insikter, lärdomar och gåvorna- ett år rikare i livet.

Vi ger tid att landa in i nuet. Möter oss där vi är i livets ström. Vi får dansa och röra oss med det kommande år som ligger framför våra fötter. Tid att sätta dansande intentioner, tid att drömma och visionera. Tid att dansa de innersta önskningar för dig och för världen.

Har du en ny riktning på din väg?
Vilka frön vill du sätta?
Vilka drömmar vill du ge näring till?

Dessa fyra dagar kommer vi att dedikera till dans och rörelse, sharing, ceremonier, beröring, bevittnande och stillhet. Mina dansrum genomsyras av tillit till dansens och rörelsens visdom, kraft och helande.

“In order for something new to come, something old must leave. And that old can sometimes mean Let go of what you know until now. Empty the cup and start from the beginning. It is not easy to do, but at the moment it is the only way, how something that is blocked can be brought back to movement. You must spill the old tea and pour a new one. Then things look different”

She Heng Yi

Hjärtligt välkommen till dansgemenskapen! Du är välkommen oavsett om du är ny till dansens värld eller om du dansat länge.

Anmälan

Du anmäler dig genom att maila: maria@bodyandsoulmovement.com och har bokat din biljett när du betalat in bokningsavgiften på 800kr. (som ingår i kursavgiften). Hela avgiften ska vara betald senast 2 januari.

Investering

Inkluderar allt: kurs, mat och boende:

6000 kr – dubbelrum i sovsal Enkelrum kan skapas 3800 kr om du ordnar eget boende

Om du har friskvårdsbidrag går det utmärkt att använda.
Kontakta mig om du vill vara med som crew för ett reducerat pris.

Betalning

Du kan betala via bankgiro eller med swish.
Swishnummer: 123 12 963 42
Bankgiro: 5795-0610
Ange ditt namn i meddelandet vid betalning, samt skriv Moving prayer.
Det finns möjlighet att delbetala, maila isåfall om detta till: maria@bodyandsoulmovement.com

Avbokningspolicy

Om du avbokar två veckor före evenemanget återbetalas 50%. Om du avbokar en vecka före, återbetalas 25% och efter det är biljetten ej återbetalningsbar. Du är välkommen att ge bort eller sälja din biljett till någon annan. I varje kursavgift ingår en bokningsavgift på 800kr som inte återbetalas vid avbokning.

Kontakt & frågor

Kontakta Maria via mail: maria@bodyandsoulmovement.com eller på telefon: 0727-348672

Samåkning

Vi samåker till retreatet och Kullåkra i största möjliga mån och det finns en tråd om det i evenemanget. För dig som kommer med tåg kan du resa till Simrishamn eller Kristianstad och därifrån ta buss till Mellby skola. Härifrån kan vi hämta upp. Skriv till mig om du behöver bli upphämtad om du åker kommunalt.

MENY
Body & Soul Movement