Back to the Roots

Fiskabäck, Österlen

28 juni - 2 juli, 2023

Hjärtligt välkommen till detta härliga sommarretreat på den vackra gården Fiskabäck på Österlen!

Back to the Roots- tillbaka till rötterna. Du kommer få utforska din relation till jorden och hur du kan grunda dig själv. Du kommer få möjlighet att connecta med dina rötter och förfäder. Hur kan du få näring och stöd från dina rötter och från naturen? Vi kommer bjuda in en stor portion naturkontakt. Det här är dagar för att landa nära med dig själv och bjuda in lyssnande, fascination och nyfikenhet till dina rörelser och till ditt inre.

🌱Detta retreat handlar om frihet – frihet att röra dig fritt, frihet att uttrycka det som är närvarande i dig i stunden och frihet att vara dig själv. Det kommer bli tid för dans, sharing, beröring, naturkontakt, tystnad och vila. Välkommen precis som du är!

🦋Vi dansar morgon och kväll. Varje dag blir du serverad tre måltider med vegetarisk mat. Eftermiddagarna är fria att spendera efter ditt önskemål. Här finns plats både för dansen, naturen, vilan och upplevelsen.

💚 På Fiskabäck finns det en helt magiskt vacker dome, där vi får dansa. Här har du utsikt över den vackra trädgården och naturen är närvarande i och med att domen är öppen en del av sidan. Vi kommer också dansa i naturen med silent disco headphones, en dag vid havet och en annan gång i närheten av Fiskabäck. (om vädret tillåter )

🍀På eftermiddagarna finns det fri tid och du väljer själv efter önskemål och behov. Varje dag finns möjlighet att följa med på en gemensam utflykt till några av pärlorna på Österlen. Om du vill åka iväg på eget äventyr, är du såklart välkommen att göra det! Österlen är ett smultronställe med så mycket att erbjuda, vacker natur, underbara stränder, mycket konst, mysiga byar och cafeèr. Här finns något för alla!

☀️Det finns alltid möjligheten att vila och vara kvar på vackra Fiskabäck, gå en promenad, kanske läsa en bok.


Anmälan

Du anmäler dig genom att maila: maria@bodyandsoulmovement.com och betalar in bokningsavgiften på 800 kr. (som ingår i kursavgiften)
Först till kvarn: det finns 23 platser!

Investering

Kursavgift: 7.100 kr
För dig som tältar: 6.300
Allt ingår i priset.

Betalning

Swishnummer: 123 12 963 42
Bankgiro: 5795-0610
Ange ditt namn i meddelandet vid betalning, samt skriv Back to the roots.
Det finns möjlighet att delbetala, maila isåfall om detta till: maria@bodyandsoulmovement.com

Avbokningspolicy

Om du avbokar två veckor före evenemanget återbetalas 50 %. Om du avbokar en vecka före, återbetalas 25 % och efter det är biljetten ej återbetalningsbar. Du är välkommen att ge bort eller sälja din biljett till någon annan. I varje kursavgift ingår en bokningsavgift på 800 kr som inte återbetalas vid avbokning.

MENY
Body & Soul Movement