Coming Home

Fiskabäck, Österlen

18 - 20 augusti, 2023

Hjärtligt välkommen till ett dansretreat på den underbara platsen; Fiskabäck, ute på Österlen. Det är en upplevelse bara att komma hit och få komma ut till stillheten och de vackra omgivningarna.

Här får du pausa vardagen och ge mer tid för dig att knyta an med dig själv och din kropp, dina rörelser, din andning och ditt varande. Vi landar in i nuet och ger tillfälle för ett djupare lyssnande inåt, för ett djupare möte med oss själva!

Vi kommer dansa med Silent Disco hörlurar under hela retreatet. Alla hör samma musik och hör min guidning. Det ger en väldigt nära upplevelse att höra ljudet så nära, många gillar det starkt! Vi kommer röra oss i den vackra domen som finns på gården, och även i skogen samt vid havet på någon av alla vackra Österlenstränder.

Under retreaten kommer det också finnas tid för sharing, beröring, naturkontakt, bevittnande, tystnad och vila.

Det här är en helg för dig som vill bjuda in lyssnande till ditt kroppsspråk och för fascinationen för din dans och din inre värld. Du är välkommen oavsett om du är ny till den fria dansen eller om du dansat länge.

Om Fiskabäck
Vårt retreatcenter “Fiskabäck” är en gammal skånelänga från 1700-talet och ligger nära Brösarp på Norra Österlen. Här finns djur; höns, påfåglar och katter, och gården är omgiven av en vacker trädgård. Det är öppna fält och skog kring Fiskabäck. Gården ligger sist på en grusväg och här andas ett lugn och stillhet som är speciell. Det finns en vedeldad bastu och en badtunna som vi får använda.


“Tack för att du är du, för det fantastiska retreatet du skapade, för all tillåtelse, icke dömande, all visdom, ditt lugn, allt vackert vi fick uppleva, alla magiska stunder… Ja, jag finner inga ord för vad jag känner inom mig fortfarande, för vad dessa dagarna gav mig. Så mycket kärlek och magi!! “

“Alla som älskar dans borde ta del av dig och din dans-magi… så oerhört berörande, fantastiskt och magiskt on so many levels! “


“Ett alldeles underbart dansretreat med alltid så inspirerande Maria ledandes oss mot, att i dansen, bli mer människa och möta djupet i oss själva.Tack”

Program (preliminärt, med reservation för ändringar)

FREDAG
17:30 – 18:15: Check in
18:30 – 21:30: Välkomnande och dans
Kväll med möjlighet att basta och bada i badtunnan

LÖRDAG
08:00 – 09:00 Frukost
09:30 – 12:30 Dans
12:30 – 13:30 Lunch
Vila
16:00 – 18:00 Dans vid havet
19:00 – 20:00 Middag
Kväll med möjlighet att basta och bada i badtunnan

SÖNDAG
08:00 – 09:00 Frukost
09:30 – 12:30 Dans i naturen
12:30 – 13:30 Lunch
14.00 – 15.30 Dans och avslut

Boende & mat

Del i dubbelrum: 2000 kr
Rummen är enkla och vackra. I logipriset ingår sängkläder och handduk.
Tälta: 1600 kr

Investering

Early bird pris ( 7 biljetter) : 2000 kr
Late bird ( 8 biljetter) : 2300 kr
Crew/Hjälpare ( 6 biljetter) : 1000 kr
Om du har friskvårdsbidrag från ditt jobb, går det utmärkt att använda.

Anmälan & bokning

Du anmäler dig genom att maila: maria@bodyandsoulmovement.com och har bokat din biljett när du betalat in bokningsavgiften på 800 kr (som ingår i kursavgiften) eller hela avgiften. Hela avgiften ska vara betald senast 10 augusti.

Betalning

Du kan betala via bankgiro eller med swish.
Swishnummer: 123 12 963 42
Bankgiro: 5795-0610
Ange ditt namn i meddelandet vid betalning och skriv Coming home.
Det finns möjlighet att delbetala, maila isåfall om detta till: maria@bodyandsoulmovement.com

Avbokningspolicy

Om du avbokar två veckor före evenemanget återbetalas 50 %. Om du avbokar en vecka före, återbetalas 25 % och efter det är biljetten ej återbetalningsbar. Du kan ge bort eller sälja din biljett till någon annan. I varje kursavgift ingår en bokningsavgift på 800 kr som inte återbetalas vid avbokning.

Kontakt & frågor

Kontakta Maria via mail: maria@bodyandsoulmovement.com eller på telefon: 0727-348672

Samåkning

Vi samåker till retreatet i största möjliga mån och det finns en tråd om det i evenemanget. För dig som kommer med tåg och buss, är närmsta busshållsplats Brösarp busstation. Skriv till mig om du behöver bli upphämtad där.

MENY
Body & Soul Movement