Moving Prayer

Mangalan, Varberg

24 - 26 Nov, 2023

Moving Prayer

Hjärtligt välkommen till detta härliga treat – ett dansretreat en helg i slutet av november. Här får du pausa vardagen, landa in i nuet och ge tid för ett djupare lyssnande inåt, för ett djupare möte med dig själv. Du får bjuda in lyssnande till ditt kroppsspråk och för fascinationen för din dans och din inre värld. Du har frihet att följa kroppens rörelser och frihet att uttrycka det som är närvarande i dig i stunden, på ditt sätt.

Vi kommer utforska temat Moving Prayer.
Hur kan dina rörelser bli till en bön?
Hur kan du låta dansen få uttrycka dig och ditt hjärtas längtan och välvilja?
Vad/Vem vill du bjuda in att be för?

To sweat is to pray, to make an offering of your innermost self. Sweat is holy water, prayer beads, pearls of liquid that release your past

Gabrielle Roth

Under retreaten kommer det förutom dansen också finnas tid för sharing, beröring, naturkontakt, bevittnande, tystnad och vila.

Hjärtligt välkommen till dansgemenskapen! Du är välkommen oavsett om du är ny till dansens värld eller om du dansat länge.
Mina dansrum genomsyras av tillit till dansens och rörelsens visdom, kraft och helande.

Anmälan

Du anmäler dig genom att maila: maria@bodyandsoulmovement.com och har bokat din biljett när du betalat in bokningsavgiften på 800kr. (som ingår i kursavgiften). Hela avgiften ska vara betald senast 20:e november.

Investering

Inkluderar allt: kurs, mat och boende:

3800kr – del i sovsal för 8st
4200kr – del i dubbelrum

Om du har friskvårdsbidrag går det utmärkt att använda.
Kontakta mig om du vill vara med som crew för ett reducerat pris.

Betalning

Du kan betala via bankgiro eller med swish.
Swishnummer: 123 12 963 42
Bankgiro: 5795-0610
Ange ditt namn i meddelandet vid betalning, samt skriv Moving prayer.
Det finns möjlighet att delbetala, maila isåfall om detta till: maria@bodyandsoulmovement.com

Avbokningspolicy

Om du avbokar två veckor före evenemanget återbetalas 50%. Om du avbokar en vecka före, återbetalas 25% och efter det är biljetten ej återbetalningsbar. Du är välkommen att ge bort eller sälja din biljett till någon annan. I varje kursavgift ingår en bokningsavgift på 800kr som inte återbetalas vid avbokning.

Kontakt & frågor

Kontakta Maria via mail: maria@bodyandsoulmovement.com eller på telefon: 0727-348672

Samåkning

Vi samåker till retreatet i största möjliga mån och det finns en tråd om det i evenemanget. För dig som kommer med tåg är det till Varberg du ska åka. Det går många bussar till Tvååker, där vi kan hämta upp- likaså är möjligt från Varberg. Skriv till mig om du behöver bli upphämtad om du åker kommunalt.

MENY
Body & Soul Movement