Moving Prayer

Möllan Retreat

31 oktober - 3 november, 2024

Moving Prayer Danceretreat 2024 Möllan

Hjärtligt välkommen till detta härliga hösttreat – ett fyra dagars dansretreat på vackra Möllan. Här får du pausa vardagen, landa in i nuet och ge tid för ett djupare lyssnande inåt, för ett djupare möte med dig själv. Du får bjuda in lyssnande till ditt kroppsspråk och för fascinationen för din dans och din inre värld. Du har frihet att följa kroppens rörelser och frihet att uttrycka det som är närvarande i dig i stunden på ditt sätt.

Vi kommer utforska temat Moving Prayer.
Hur kan dina rörelser bli till en bön?
Vem/vad vill du be för?
Hur kan du låta dansen få uttrycka dig och ditt hjärtas längtan och välvilja?

Retreatet är under allhelgonahelgen och det kommer att bli tid och ceremoni att minnas de som har vandrat vidare.

“To sweat is to pray, to make an offering of your innermost self. Sweat is holy water, prayer beads, pearls of liquid that release your past” – Gabrielle Roth

Inslag under dagarna kommer förutom dans och rörelse vara sharing, beröring, bevittnande och vila. På kvällarna kommer den stora fantastiska vedeldade bastun vara varm och du kan ta ett dopp i sjön om du vill. Vi samlas även kring elden en kväll!
Hjärtligt välkommen till dansgemenskapen! Du är välkommen oavsett om du är ny till dansens värld eller om du dansat länge.
Mina dansrum genomsyras av tillit till dansens och rörelsens visdom, kraft och helande.

ANMÄLAN & BOKNING

Du anmäler dig genom att maila: maria@bodyandsoulmovement.com och har bokat din biljett när du betalat in bokningsavgiften på 800 kr (som ingår i kursavgiften) eller hela avgiften. Hela avgiften ska vara betald senast 20 november.

INVESTERING

inkluderar allt: kurs, mat och boende

6000 SEK

Om du har friskvårdsbidrag går det utmärkt att använda.

BETALNING

Du kan betala via bankgiro eller med swish.
Swishnummer: 1231296342
Bankgiro: 5795-0610
Ange ditt namn i meddelandet vid betalning och skriv Moving prayer. Det finns möjlighet att delbetala, maila isåfall om detta till: maria@bodyandsoulmovement.com

AVBOKNINGSPOLICY

Om du avbokar två veckor före evenemanget återbetalas 50 %. Om du avbokar en vecka före, återbetalas 25 % och efter det är biljetten ej återbetalningsbar. Du kan ge bort eller sälja din biljett till någon annan. I varje kursavgift ingår en bokningsavgift på 800 kr som inte återbetalas vid avbokning.

KONTAKT & FRÅGOR

Kontakta Maria via mail: maria@bodyandsoulmovement.com eller på telefon: 0727-348672

SAMÅKNING

Det finns en tråd om samåkning i fb-evenemanget. För dig som åker kommunalt och behöver bli upphämtad är Åseda närmsta busshållplats. Hör av dig till mig så ordnar jag skjuts sista biten.

Om MARIA

Jag har sedan jag var ett litet barn älskat att röra mig och att dansa. Något stort hände när jag var på en dans där jag blev uppmuntrad att följa mig själv och mina egna rörelser, jag kände hur jag hittade hem i min kropp och kände en enorm frihetskänsla!

Läs mer om Maria här!

TESTIMONIALS från tidigare retreat:


“Alla som älskar dans borde ta del av dig och din dans-magi… så oerhört berörande, fantastiskt och magiskt on so many levels! “

“Tack för att du är du, för det fantastiska retreatet du skapade, för all tillåtelse, icke dömande, all visdom, ditt lugn, allt vackert vi fick uppleva, alla magiska stunder… Ja, jag finner inga ord för vad jag känner inom mig fortfarande, för vad dessa dagarna gav mig. Så mycket kärlek och magi!! “

“ Finaste bästa du! Återigen så tack DU gör vad du gör! Du är sååååå rätt för det här. Du är så proffsig att jag bara vill buga det djupaste som går. Empatisk, spaceholder och samtidigt så organiserad och alltid med leendet, värme och kärlek! Woooow”
Wow, wow, wow till ditt skapande Maria. Dessa tillfällen är fantastiska hela vägen inifrån och ut, på alla sätt och vis. Upplevelsen är obeskrivlig och får mig att bara vilja ha mer, mer och mer… ler ända in i själen, fortfarande. Länge leve dansen! “

“Ett alldeles underbart dansretreat med alltid så inspirerande Maria ledandes oss mot, att i dansen, bli mer människa och möta djupet i oss själva. Tack”

MENY
Body & Soul Movement