Soft Surrender

Fiskabäck, Österlen

7 - 9 juni, 2024

Hjärtligt välkommen till ett dansretreat på underbara Fiskabäck, på Österlen. Det är en upplevelse bara att komma dit och få komma ut till stillheten och de vackra omgivningarna.

Soft Surrender är temat för helgen och vi kommer nyfiket utforska detta tema. Hur kan dansen stötta dig att mjukgöra, mjukna, hålla dig? Hur kan dansen supporta dig att hänge dig, att få lämna över dig till dansens språk och uttryck, få vila i tilliten till ditt sätt, din process, din väg. Vi kommer också lite extra bjuda in det stilla, det sakta, ett bara varande.

“Life is a series of natural and spontaneous changes. Don’t resist them – that only creates sorrow. Let reality be reality. Let things flow naturally forward in whatever way they like.”
Lao Tzu

Vi kommer dansa med silent disco hörlurar genomgående. Alla hör samma musik och min guidning. Ljudet kommer nära, du kan själv reglera volymen- många gillar det starkt! Vi kommer röra oss i den vackra domen som finns på gården och vid havet på någon av alla vackra stränder.

Vi dedikerar dagarna till:
* dans
* sharing
* beröring
* naturkontakt
* bevittnande
* vila

På kvällarna får vi njuta av bastu och kallbad i badtunnan.

Här får du pausa vardagen och ge mer tid för dig att connecta, med dig själv och din kropp, med dina rörelser, din andning och ditt varande. Vi landar in i nuet och ger tillfälle för ett djupare lyssnande inåt, för ett djupare möte med oss själva! Det här är en helg för dig som vill connecta och bjuda in lyssnande till ditt kroppsspråk och för fascinationen för din dans och din inre värld. Du är välkommen oavsett om du är ny till dansens värld eller om du dansat länge.

Anmälan

Du anmäler dig genom att maila: maria@bodyandsoulmovement.com och har bokat din biljett när du betalat in bokningsavgiften på 800kr. (som ingår i kursavgiften). Hela avgiften ska vara betald senast 1 maj.

Investering

Inkluderar allt: kurs, mat och boende:

4500 – Supporter
4200 kr
3800 kr – Supported

Om du har friskvårdsbidrag går det utmärkt att använda.
Kontakta mig om du vill vara med som crew för ett reducerat pris.

Det finns 4 stycken dubbelrum på nedervåningen. Enkelrum kan skapas vid behov, hör av dig isåfall. Rummen är enkla och vackra. På andra våningen finns ett enkelt sovloft.
Om du vill sova i tält får du ett avdrag på 600 kr.

Betalning

Du kan betala via bankgiro eller med swish.
Swishnummer: 123 12 963 42
Bankgiro: 5795-0610
Ange ditt namn i meddelandet vid betalning, samt skriv “Soft Surrender“.
Det finns möjlighet att delbetala, maila isåfall om detta till: maria@bodyandsoulmovement.com

Avbokningspolicy

Om du avbokar två veckor före evenemanget återbetalas 50%. Om du avbokar en vecka före, återbetalas 25% och efter det är biljetten ej återbetalningsbar. Du är välkommen att ge bort eller sälja din biljett till någon annan. I varje kursavgift ingår en bokningsavgift på 800kr som inte återbetalas vid avbokning.

Kontakt & frågor

Kontakta Maria via mail: maria@bodyandsoulmovement.com eller på telefon: 0727-348672

Samåkning

Vi samåker till retreatet i största möjliga mån och det finns en tråd om det i evenemanget. För dig som kommer med tåg och buss, är närmsta busshållsplats Brösarp busstation. Skriv till mig om du behöver bli upphämtad där.

OM fiskabäck

Vårt retreatcenter “Fiskabäck” är en gammal skånelänga från 1700-talet och ligger nära Brösarp på Norra Österlen. Här finns djur; höns, påfågel och katter, och gården är omgiven av en vacker trädgård. Det är öppna fält och skog kring Fiskabäck. Gården ligger sist på en grusväg och här andas ett lugn och stillhet som är speciell. Det finns en vedeldad bastu och en badtunna som vi kan använda.

OM Maria

Dansen guidas av Maria som är en dedikerad skapare av dansrum för den fria dansen. Att dansa ute med fötterna på jorden omgiven av naturen är något hon älskar! Vi bjuder in nyfikenhet, rörelseglädje och utforskande. Till dansen använder vi Silent Disco hörlurar, där alla hör samma musik och Marias guidning. Hon brinner för att bjuda in till dansrum för djupare lyssnande inåt och för att bringa människor närmre sig själv och sin kroppsvisdom.

MENY
Body & Soul Movement