Wild Woman Dancingretreat

Möllan Retreat

9 - 12 maj, 2024

Hjärtligt välkommen till detta dansretreat för kvinnor under Kristi himmelsfärd.

Under dessa fyra dagar när våren står i sin storslagna blom strålar vi samman. Detta retreat handlar om frihet – frihet att röra dig fritt, frihet att uttrycka det som är närvarande i dig i stunden och frihet att vara dig själv.

Det blir tid för dans, naturkontakt, sharing, beröring, tystnad och vila. En närande helg på många plan! Framförallt får du tid att fördjupa kontakten till dig själv, till systrarna och till naturen. Hjärtligt välkommen till dansgemenskapen.

På wild dancingretreat välkomnar vi utforskandet av vildkvinnan, som en metafor för det autentiska, det spontana och det sanna. Vi använder oss av dansen som ett sätt att connecta och bjuda in lyssnande till kroppsspåket, för din kroppsvisdom och för din inre, rika värld. Om vädret tillåter kommer vi dansa ute i naturen med silent disco hörlurar. Det är en fantastisk möjlighet och här finns mycket att utforska, att få vila i famnen av moder jord och komma hem till våra rötter. Att dansa med alla sinnen utomhus, under bar himmel och i mötet med det yttre landskapet skapar många kontaktmöjligheter och ett rikt utforskande och varande. Det är en inbjudan att komma nära naturen, att låta oss bli berörda och beröra!

Vi dansar två gånger om dagen och på kvällarna får vi lov att njuta av en vedeldad bastu, ta ett dopp i sjön eller paddla kajak. Här finns tid att sitta under stjärnhimlen, ta in tystnaden och stillheten samt bada i gemenskapen. Möllan retreat är en riktig pärla.

Hjärtligt välkommen till dansgemenskapen! Du är välkommen oavsett om du är ny till dansens värld eller om du dansat länge.

Anmälan

Du anmäler dig genom att maila: maria@bodyandsoulmovement.com och har bokat din biljett när du betalat in bokningsavgiften på 800kr. (som ingår i kursavgiften). Hela avgiften ska vara betald senast 1 maj.

Investering

Inkluderar allt: kurs, mat och boende:

5800 kr – early bird om du bokar före 25 februari.
6300- late bird

Om du har friskvårdsbidrag går det utmärkt att använda.
Kontakta mig om du vill vara med som crew för ett reducerat pris.

Betalning

Du kan betala via bankgiro eller med swish.
Swishnummer: 123 12 963 42
Bankgiro: 5795-0610
Ange ditt namn i meddelandet vid betalning, samt skriv “Wild woman“.
Det finns möjlighet att delbetala, maila isåfall om detta till: maria@bodyandsoulmovement.com

Avbokningspolicy

Om du avbokar två veckor före evenemanget återbetalas 50%. Om du avbokar en vecka före, återbetalas 25% och efter det är biljetten ej återbetalningsbar. Du är välkommen att ge bort eller sälja din biljett till någon annan. I varje kursavgift ingår en bokningsavgift på 800kr som inte återbetalas vid avbokning.

Kontakt & frågor

Kontakta Maria via mail: maria@bodyandsoulmovement.com eller på telefon: 0727-348672

Samåkning

Vi samåker till retreatet i största möjliga mån och kommer skapa en tråd i fb- evenemanget. För dig som åker kommunalt och behöver bli upphämtad kan du åka buss till Åseda och bli upphämtad där.

MENY
Body & Soul Movement