Coming Home

Möllan Retreat

20 - 22 september, 2024

Coming Home Danceretreat 2024

Hjärtligt välkommen till detta dansretreat på vackra Möllan retreat ute på landet i Småland, som dessutom är på höstdagjämningen.

Temat för dessa dagar är resan hem. Intentionen är att landa och komma nära din kropp, din kroppsvisdom och ditt inre.. Det är även en inbjudan att komma hem i mötet med naturen. Vi använder dansen som ett verktyg för detta och kommer även bjuda in andra redskap såsom delning, beröring, tystnad och vila.

Du kommer få mycket tid och möjlighet att bjuda in lyssnande, fascination och nyfikenhet till dina rörelser och till ditt inre. Här är tid att gå in i det ordlösa rummet och istället låta ditt kroppsspråk visa, forma och gestalta.

Om vädret tillåter kommer vi dansa ute i naturen med silent disco hörlurar, fira höstdagjämningen och skapa ett naturaltare tillsammans. Att dansa med alla sinnen utomhus, under bar himmel och i mötet med det yttre landskapet skapar många nya kontaktmöjligheter och är för många väldigt berörande och vackert.

Den här fria dansen jag bjuder in till handlar om frihet – frihet att röra dig fritt, frihet att uttrycka det som är närvarande i dig i stunden och frihet att vara dig själv.

Mina dansrum genomsyras av tillit till dansens och rörelsens helande kraft oh till den visdom kroppen bär på.
Att åka på ett retreat ger även en paus från vardagen och här får du landa in i en underbar och lugn miljö på den småländska landsbygden. Möllan Retreat ligger helt fantastiskt precis bredvid en sjö och med magiska naturomgivningar. Du kommer få vara del av en dansfamilj den här helgen och en del av en ny och unik konstellation, troligen med berikande och närande möten som väntar dig.
Du är välkommen oavsett om du är ny till dansens värld eller om du dansat länge.

Anmälan & bokning

Du anmäler dig genom att maila: maria@bodyandsoulmovement.com och har bokat din biljett när du betalat in bokningsavgiften på 800 kr (som ingår i kursavgiften) eller hela avgiften. Hela avgiften ska vara betald senast 10 september.

Investering

Early bird 4700 kr om du bokar före 15 augusti
Late bird: 5300 kr
Om du har friskvårdsbidrag går det utmärkt att använda.

Betalning

Du kan betala via bankgiro eller med swish.
Swishnummer: 1231296342
Bankgiro: 5795-0610
Ange ditt namn i meddelandet vid betalning och skriv Coming home.
Det finns möjlighet att delbetala, maila isåfall om detta till: maria@bodyandsoulmovement.com

Avbokningspolicy

Om du avbokar två veckor före evenemanget återbetalas 50 %. Om du avbokar en vecka före, återbetalas 25 % och efter det är biljetten ej återbetalningsbar. Du kan ge bort eller sälja din biljett till någon annan. I varje kursavgift ingår en bokningsavgift på 800 kr som inte återbetalas vid avbokning.

Kontakt & Frågor

Kontakta Maria via mail: maria@bodyandsoulmovement.com eller på telefon: 0727-348672

Samåkning

Vi samåker till retreatet i största möjliga mån och det finns en tråd om det i evenemanget. För dig som kommer med tåg och buss, är närmsta busshållsplats i Åseda. Skriv till mig om du behöver bli upphämtad där.

ABOUT MARIA

Du kan läsa mer om mig och min resa inom dansen här!

TESTIMONIALS

“Alla som älskar dans borde ta del av dig och din dans-magi… så oerhört berörande, fantastiskt och magiskt on so many levels! “
“Tack för att du är du, för det fantastiska retreatet du skapade, för all tillåtelse, icke dömande, all visdom, ditt lugn, allt vackert vi fick uppleva, alla magiska stunder… Ja, jag finner inga ord för vad jag känner inom mig fortfarande, för vad dessa dagarna gav mig. Så mycket kärlek och magi!! “
“Ett alldeles underbart dansretreat med alltid så inspirerande Maria ledandes oss mot, att i dansen, bli mer människa och möta djupet i oss själva.Tack”

MENY
Body & Soul Movement